LEJE AF AUDITORIE

Med plads til 120 personer er Kløverbyens nyrenoverede auditorie i København ideelt til events, konferencer, talks, præsentationer og meget mere!

KLØVERBYENS AUDITORIE

Prisen for leje af auditorie er kr. 12.500 ekskl. moms for et heldagsarrangement.

Prisen for leje af auditorie er kr. 7.500 ekskl. moms for en halv dag.

Begge priser er uden forplejning. Dog kan forplejning tilkøbes af Madværk, som står for den daglige kantinedrift. Her er det muligt at bestille snacks, mad og drikkevarer m.m. til jeres event. De specifikke krav kan blive skræddersyet så de passer perfekt til jeres event.

For leje af auditorie kan Tine Bang kontaktes på +45 53 69 66 69.

Auditorium på Amager

PLADS TIL 120

Kløverbyens auditorie er godkendt til 120 personer. Der er rigeligt med plads, afhængigt af det ønskede event. Vores multifunktionelle auditorie er ideelt til events, talks, konferencer, midlertidigt showroom, m.m.

R413170-scaled

FORPLEJNING

Vores mødepakker kan sammensættes så de passer perfekt til jeres ønskede event. Hos kantinen er det både muligt at bestille snacks, mad og drikkervarer m.m. afhængigt af jeres behov. Madværk styrer kantinen og står for den daglige drift. De sørger for at lave god og sund mad til dit event med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Parkering

Vi tilbyder 550 parkeringspladser, samt cykelparkering. Med den nye grønne kile fra Øresund metro, er det nemt at komme hertil. Dertil, tager det kun 10 minutter og en hyggelig cykeltur gennem Fristaden og Nyhavn at komme til Kongens Nytorv.

FOKUS PÅ TEAMBUILDING

Har I brug for mere end bare at leje et auditorie? Så kan vi foreslå at slutte dagen af nogle af de aktiviteter som har hjemme i Kløverbyen. Begge aktiviteter ligger lige op af Kløverbyens auditorie og er en god måde at få kollegaer til at samarbejde på kryds og tværs mens de bliver udfordret.

Et madkursus hos Timm Vladimirs Køkken er en hyggelig måde at slutte dagen af på. Hvis der skal sved på panden, kan I altid udfordre hinandens i en venlig version af MasterChef.

Ellers kan I book padelbaner hos Racket Club og udfordre hinanden i en intens kamp padel tennis. Her skal man tænke hurtigt og god kommunikation er vigtigere end man skulle tro.

Afslut dagen med en anderledes form for teambuilding. Enten med en omgang padel tennis hos Racket Club CPH S eller med et madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. To gode muligheder for at samarbejde på kryds og tværs.

'TILBAGE' TIL DET OPRINDELIGE LOOK

Kløverbyen har haft en rig historie og huset mange forskellige brancher gennem årene og var oprindeligt ejet af De Danske Spritfabrikker tilbage i 1975. Siden da har den kreative kultur haft udviklet sig og i mange år har grunden været hjemsted for et af Nordeuropas største modehuse; nemlig IC Group.

Kløverbyens auditorie er for nylig blevet renoveret, for at genskabe bygningens originale look. Da IC Group overtog grunden fra De Danske Spritfabrikker, valgte de at male de grå beton søjler hvide. Dette synes vi var enormt synd, så vi valgte at spartle søjlerne med Conteco for at genskabe det rå look.

Auditorium på Amager

Billederne viser selve Kløverbyens auditorie. Dertil, er der også tilknyttet garderobe, tekøkken til klargørelse og opbevaring af forsyninger, samt opbevaringsrum med ekstra stole og borde.

TÆT PÅ INDRE BY, OFFENTLIG TRANSPORT & HAVET

Kløverbyen har den perfekte lokation i København til de fleste events, med sin beliggenhed tæt på Indre by, Refshaleøen og Amager Strand. Her er der masser af muligheder for at deltagerne kan udforske og hygge sig i området efter endt event. Det er en oplagt mulighed for at invitere til et event i anderledes rammer – som de vil huske. 

Vil du høre mere?
Så kontakt Tine Bang på +45 53 69 66 69 eller send os en mail! 

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69