Bliv en del af vores kontorfællesskab på Amager

Kløverbyens Kontorfælleskab tilbyder unikke rammer til virksomheder i udvikling på Amager. Om end I mangler et rum til kreativ sparring eller et lokale med privatliv m.m. – så er vores kontorfællesskab perfekt til jer.

Kontorfællesskab på Amager

Eget kontor

I Kløverbyens Kontorfællesskab har vi skabt plads til idéudveksling mellem alle fællesskabets lejere. Vi har mulighed for at skræddersy vores lejemål efter jeres behov og ønsker. Kontakt os i dag og bliv en del af Københavns nye kreative erhvervsby.

Mødelokaler på Amager

MØDEFACILITETER

Som en del af Kløverbyens Kontorfællesskab har man fri adgang til vores seks forskellige mødelokaler. Vi har sørget for forskellige typer af mødelokaler, som dækker alt fra de mindre online møder til større møder med flere deltagere.

Auditorium på Amager

Auditorium

Byd op til 120 gæster velkommen i de rå omgivelser med moderne faciliteter, med tilknyttet parkeringsplads og hurtigt internet. Foruden leje af auditoriet vil det være muligt at arrangere forplejning og service.

Kr. 7.500 ekskl. moms for en halv dag & kr. 12.500 ekskl. moms for et heldagsarrangement

MASSER AF FORDELE FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED

I Kløverbyen kan jeres virksomhed blive en del af områdets dynamiske fællesskab. Kløverbyen har et stort udvalg af on-site træningsfaciliteter samt indendørs og udendørs padel tennis. Hertil, er der private badefaciliteter tilknyttet kontorfællesskabet, så du nemt kan få flettet træningen ind før eller efter en travl dag på kontoret.

Områdets mange beboere deles om kantinen, som drives af Timm Vladimirs Køkken – så det er aldrig ensomt at gå til frokost. Maden er hovedsageligt portionsanrettet, så man kan med god samvittighed invitere forretningsforbindelser til en lækker frokost i kantinen.

KORT BINDINGSPERIODE

FLEKSIBLE LEJEMÅL

GRØNNE OMGIVELSER

ATTRAKTIV KANTINE ORDNING

MØDEFACILITETER & AUDITORIUM

GRATIS PARKERING

LAGERHOTEL

CENTRAL BELIGGENHED

ET FÆLLESSKAB MED HØJT TIL LOFTET

Kløverbyens Kontorfællesskab på Amager har både plads til mindre og større virksomheder, med deres tilhørende forskellige behov og ønsker. Vi tilbyder både åbne og lukkede kontorer, så hvad enten jeres virksomhed er på udkig efter et kontor der kan bruges til kreativ sparring, showroom, eller et lokale med privatliv – så har vi det perfekte kontor til jeres virksomhed!

I Kløverbyen har vi fokus på et godt fællesskab. Som en del af Kløverbyens Kontorfælleskab, har du derfor fri adgang til fælles mødelokaler, fuldt funktionelt fælles tekøkken med tilknyttet lounge, toiletter med privat bad, samt hurtigt og stabilt internet. Dertil, har vi en laderstander på grunden og tilbyder gratis parkering til dig og dine medarbejdere, samt mulighed for frokostordning i den fælles kantine, som drives af Timm Vladimirs Køkken.

Det er ikke tilfældigt at vi hedder Kløverbyen. Med inspiration i områdets grønne omgivelser, har vi skabt et funktionelt byliv for større og mindre virksomheder. Vi har haft stor fokus på, at det skal være bekvemmeligt at være en del af området. Derfor er her både on-site træningsfaciliteter og padel tennis, samt mulighed for take-away fra kantinen til aftensmad. Dette er ikke kun tidsbesparende i en hektisk hverdag, men bidrager samtidigt til at hele Kløverbyen kan nyde godt af hinandens selskab – og hvis vi selv skal sige det – skaber et helt unikt og hyggeligt bymiljø.

Plads til vækst

Vores mange års erfaring i ejendomsbranchen har gjort os til specialister i skræddersyede lejemål! Vi ved at ingen virksomheder er ens, og at virksomheder i konstant forandring pludseligt kan have behov for at nedjustere eller opgradere sit kontor eller lagerplads.

Her tilbyder vi fleksible kontrakter med en kort bindingsperiode på 6 måneder, og hjælper jer gerne med at udvide eller indsnævre jeres lejemål, når pludselige forandringer opstår. Dertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser; et kontor i Kløverbyens Kontorfællesskab, koster fra 5.000 kr. ekskl. moms pr. måned for et privat kontor.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69

Auditorium på Amager

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69