KANTINE, LOUNGE & AUDITORIE

Kløverbyens mange faciliteter tager udgangspunkt i det sociale. Kantinen er fælles for alle lejere, og serverer dagligt lækre retter med udsigt over Kløvermarken og Københavns tårne. Loungen er en hyggelig forlængelse af kantinen, og er de perfekte rammer til et uformelt møde. Auditoriet er ideelt til de arrangementer der kræver lidt mere plads end normalt.


Fordelene

SKRÆDDERSYEDE LEJEMÅL

KANTINE & LOUNGE

MØDEFACILITETER

MØDEFACILITETER

CENTRAL BELIGGENHED

PARKERING

3.100M² LAGERHOTEL

AUDITORIUM

MASSER AF MULIGHEDER OG FORDELE

Bliv en del af et kreativt og innovativt område i København S, med plads til individualitet, fleksibilitet, dynamik og ekspansion. Flere af vores faciliteter er fælles, hvilket er med til at styrke sammenholdet i Kløverbyen. Kantinen er åben for alle lejere og deres gæster, så der er altid mulighed for at møde nye spændende mennesker. Med en central beliggenhed i et område på Amager, der er i konstant forandring, er et lejemål i Kløverbyen perfekt for jer som gerne vil have en central base til jeres virksomhed, men samtidigt værdsætter at være omringet af grønne omgivelser og kreative naboer. Kløverbyens nærmiljø tæller blandt andet Amager strand, The Plant, Amager skibakke, NOMA, og Refshaleøen.

LYS OG HYGGELIG KANTINE

I Kløverbyen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – heller ikke af maden. Vi mener at det er de små detaljer i hverdagen, der gør forskellen. Vores kantine er dejlig lys og har udsigt over Kløvermarken og Københavns tårne.

Vi vægter god mad og et godt fællesskab højt. Derfor er kantinen fælles og de fleste af byens beboere spiser sammen i kantinen, i stedet for på deres respektive kontorer. Dette er med til at skabe et sammenhold på tværs af virksomhederne og er samtidigt en god mulighed for at udvide sit netværk.

MADVÆRK DRIVER KANTINEN & STÅR FOR DEN DAGLIGE DRIFT

Kantinepersonalet sørger altid for at der er højt humør og god portionsanrettet frokost. Dertil er der altid en form for salat og friskbagt brød.

PARKERING

Vi tilbyder 550 parkeringspladser, samt cykelparkering i afdækket skur. Med den nye grønne kile fra Øresund metro, er det blevet endnu nemmere for både kunder og ansatte at komme her. Skal man til centrum, tager det kun 10 minutter og en hyggelig cykeltur gennem Fristaden, for at man er på Kongens Nytorv.

LADESTATIoner

Udover vores 550 parkeringspladser, har vi også flere ladestationer fordelt på matriklen, tilknyttet på grunden til vores lejere. Ladestanderen er fra kvalitetsbevidste Schneider og vi tilbyder konkurrencedygtig ladepris.

ET SJÆLDENT SYN I KBH

Som beboer eller gæst i Kløverbyen er du altid sikker på nemt og hurtigt at kunne finde en ledig parkeringsplads blandt vores 550 p-pladser, som også inkludere flere ladestandere.

KLIMASIKRING AF PARKERINGSPLADS

Vi har etableret afvanding på egen grund. Vi har inkorporeret et forsinkelsesbassin i form af en grøft i forlængelse af parkeringspladsen. Forsinkelsesbassinet er med til at beskytte grundens afløbssystem. Det forsinker og udjævner regnvand fra skybrud og store regnskyl ved at lede det til ledningssystemet, når regnskyllet er overstået og der igen er plads til vandet.

LEJE AF AUDITORIET

Med plads til 120 personer, er Kløverbyens nyrenoverede auditorie ideelt til events, konferencer, talks, præsentationer og meget mere! 

Prisen for leje af auditoriet er kr. 12.500 ekskl. moms for et heldagsarrangement. 
Prisen for leje af auditoriet er kr. 7.500   ekskl. moms for en halv dag. 

Begge priser er uden forplejning. Dog kan forplejning tilkøbes af Timm Vladimirs Køkken, som står for den daglige kantinedrift.

Her er det muligt at bestille snacks, mad og drikkevarer m.m. til jeres event gennem Madværk som styrer kantinen. De specifikke krav kan blive skræddersyet så det passer perfekt til jeres event.

For leje af auditoriet kan Tine Bang kontaktes på +45 53 69 66 69.

Du kan også læse meget mere om vores auditorie lige her!

Auditorium på Amager