KLØVERBYENS SJÆL OG HISTORIK

Kløverbyen ligger i et område på Amager, hvor der altid har været plads til kreativitet og nytænkning. I takt med at byrummet udvikler sig og nybyggeri erstatter gamle mindeværdige områder, tror vi på at ved at respektere byens historik og oprindelige rammer, bevarer vi Kløverbyens sjæl.

Derfor har vi valgt at beholde det originale industrielle look for at bevare både Københavns og Kløverbyens oprindelige historie.

DEN KREATIVE KULTUR GØR KLØVERBYEN UNIK

Kløverbyen har haft en rig historie og huset mange forskellige brancher gennem årene og var oprindeligt ejet af De Danske Spritfabrikker fra 1950’erne. Siden da har den kreative kultur haft udviklet sig og i mange år har grunden været hjemsted for et af Nordeuropas største modehuse; nemlig IC Group.

I dag er Kløverbyen en base for diverse kreative virksomheder fordelt på forskellige brancher. Den store mangfoldighed af virksomheder er med til at skabe et unikt og dynamisk miljø på grunden. Et unikt miljø som ikke kan findes andre steder.

HISTORIEN ER BIBEHOLDT

Vores lejemål passer både til mindre og større virksomheder og vi gør alt for at imødekomme vores lejeres behov. Da vækst er en relevant faktor hos mange af vores lejere, så skulle behovet opstå, tilbyder vi blandt andet fleksible kvadratmeter og aftaler på vores lagerhotel.

PLADS TIL NYE UDTRYK

Selvom vi værdsætter grundens historie, er der altid plads til forandring og kreative indslag. Går du på opdagelse i Kløverbyens mange skæve kroge, finder du blandt andet wall art, der er lavet af den irske kunstner Maser.

FRA LUFTHAVN TIL SPRITFABRIK TIL KREATIV ERHVERVSBY

Oprindeligt hed vores nabo Kløvermarken Christianshavns Overdrev, og senere Christianshavns Fælled. Navnet havde den fået, fordi den var beregnet til græsgang for christianshavnernes kreaturer. Kløvermarken har altid været et af hovedstadens helt store og enormt populære åndehuller. Dog har kreativ udfoldelse efterfølgende været en stor del af områdets dna. I perioden 1909-1925 agerede området flyveplads og senere lufthavn, for private innovative flyveentusiaster. I 1956 blev De Danske Spritfabrikker anlagt på grunden, som i dag er blevet en del af den danske kulturarv. En ting der altid har forblevet det samme, er grundens placering på Amager.

ANTIKKE RAMMER – NYE TENDENSER

De historiske bygninger indeholder i dag forskellige kreative institutioner. For eksempel huser byens gamle tapperi hal nu TAP1, der løbende afholder koncerter, events og livsstilsmesser.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69