KLØVERBYENS BEBOERE

I Kløverbyen bor vi mange forskellige mennesker. De tidligere industriejendomme er blevet udviklet til et kreativt miljø, hvor vi har alt fra Kontorfællesskab, showrooms, madkurser og sportsfaciliteter til messe- og koncertfaciliteter!

Vi har forenet den rå industri med kreativitet, grønne områder og udsigt over Øresund. Tilsammen skaber dette et helt unikt miljø.

TAP1 er Københavns nye oplevelsesvenue, beliggende i den tidligere spritfabrik på Amager. Huset har gennemgået en totalrenovering, der har dimensioneret huset til en samlet kapacitet på op til 6.000 gæster – naturligvis med respekt for historien og den oprindelige arkitektur, der kendetegner den tidligere perron bygning. TAP1 kan imødekomme alt fra konferencer, udstillinger, koncerter, middage til TV-shows, møder, messer m.m. København har, således fået et skalerbart multi venue med 2 adskilte sale, centralt beliggende kun 5 min fra Rådhuspladsen og med grøn udsigt til den fredede Kløvermark og Københavns tårne. Visionen er at skabe Danmarks mest efterspurgte venue samt sikre de bedste præmisser og kompetencer for succes på alle niveauer.
Les Deux er historien om et tværkulturelt forhold mellem en politisk flygtning og en forstadsdreng; to personligheder i stand til at inspirere hinanden på baggrund af deres diversitet. Autenticiteten af dette forhold skabte rammerne for Les Deux, et unikt møde mellem mentaliteter. Selvom vi er kommet en lang vej siden, har vores DNA aldrig ændret sig, og vores forskelligheder har medvirket til at vi altid inspirerer hinanden med henblik på aldrig at stoppe med at forfølge vores vision. Les Deux blev skabt med internationale rødder og siden den første efterårsaften, da rejsen startede, har vi ikke set os tilbage, men forsat jagten mod at blive det mest meningsfulde modebrand i verden.
Velkommen til Metronome! Metronome er et af Danmarks største produktionsselskaber. Gennem mere end 60 år har vi skabt en lang række kendte og elskede tv-successer. Vi har delt millioner ud i Hvem vil være Millionær? siden 1999. Vi kom først med Popstars og satte Danmark på den anden ende med Big Brother helt tilbage i 2001. Vi optog Casper og Mandrilaftalen i en garage på parkeringspladsen, producerede Danmarks første vellykkede sitcom Langt Fra Las Vegas, og meget, meget mere. I dag står vi blandt andet bag programmer som Luksusfælden, MasterChef, Familien fra Bryggen, Stormester, Klipfiskerne, Nybyggerne og Politijagt. Bag alle programmerne står langt over 150 dedikerede mennesker, som simpelthen elsker at lave TV… Metronome er ejet af Endemol Shine Group, et af verdens største og mest kreative produktionsselskaber, og vi har et udbredt samarbejde med vores kolleger i hele Norden, Europa, USA og Australien.
Den bedste start på livet! bObles handler om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg. Vi understøtter den motoriske udvikling med multifunktionelle Tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design. Når børn gennem motorisk udvikling og leg opnår en god kropforståelse, så styrker de evnen til at lære, føler et større selvværd og har lettere ved at interagere med andre. Kort sagt: Børnene bliver bedre rustet til at møde verden, som de mennesker, de er.
”Tiden starter nu” Sådan indledes konkurrencerne i tv-programmet Masterchef. Og rent faktisk er det netop Timms deltagelse og sejr i Masterchef, som for otte år siden ”startede tiden” for Timm Vladimirs Køkken. Timm havde idé om gastronomien som afsæt for samvær og teambuilding. Hvad der begyndte som en afslappet og uhøjtidelig lille forretning, er i dag blevet til en professionel organisation bestående af madskoler i Valby og Aarhus, et bryghus, en landsdækkende eventafdeling og kantiner. Selvom Timm Vladimirs Køkken i sin grundform er en madskole, så har nye projekter altid fået lov at knopskyde. Idéen med at åbne et bryggeri var oprindelig, at køkkenets gæster skulle kunne drikke håndbrygget øl under kurserne. Men det udviklede sig hurtigt. I dag har samarbejder med b.la Mikkeller været medvirkende til, at vi er blevet et navn på den danske ølscene. I januar 2020 overtager Timm Vladimirs Kantine forpagtningen af en kantine på Amager med daglig bespisning af 300 gæster. I kantinen kommer vi til at fokusere på madspild og bæredygtighed – kerneområder, som vi arbejder med på alle niveauer i hele organisationen – blandt andet ved at arbejde cirkulært i alle produktionsled. Madskole, bryghus, events og kantine – vi har gang i mange gryder og pander. Men hos os brænder intet på. Alle koncepter har rod i en robust og omstillingsparat organisation, som tæller mere end 90 dedikerede ansatte, der alle ved, at de skal levere en oplevelse, som gæsterne aldrig glemmer.  Vi glæder os til at se dig i Timm Vladimirs Køkken!
Den 1. december 2019 åbnede dørene til Racket Club CPH S – et padel center af format midt i Kløverbyen. Centret har 6 moderne padel tennis baner: alle er bygget med WPT-underlag og materialer af højeste kvalitet. De har gjort deres absolut bedste for at skabe et rum, hvor en aktiv livstil kan blomstre i eksklusive rammer. De sigter mod at være et socialt knudepunkt for padel tennis spillere i hele København – et sted, hvor nye relationer og oplevelser kan se dagens lys.
Underprotection er et dansk københavnerbaseret brand, som blev grundlagt i 2010. Vores mission er at skabe lingeri, som får dig til at føle dig skøn og veltilpas, loungewear, som du også har lyst til at have på til hverdag og badetøj, som får dig til at drømme om sommer, sol og langsomme feriedage. Fra starten har det været vores målsætning at udfordre den gængse opfattelse af bæredygtig mode, og med hver sæson og kollektion vil vi vise, at bæredygtig mode ikke er lig med kompromis, men at det derimod kan være alt, hvad vi drømmer om. Vi vil gøre en forskel ved at give vores kunder muligheden for at kombinere æstetik med etik, når de shopper.
Nordisk Film TV blev i 2009 købt af Banijay Group. Tidligere indgik selskabet som en del af Nordisk Film, der er en del af Egmont koncernen. Nordisk Films historie begynder for over 100 år siden, da Ole Olsen skaber Nordisk Films Kompagni i 1906. De første tv-serier er Huset på Christianshavn og Matador, begge instrueret af Erik Balling. Da TV2 i 1988 ser dagens lys, etableres samtidig Nordisk Film Broadcast – og vi leverer mange tv-programmer til den nye kanal, inkl. Lykkehjulet, Fak2eren og Eleva2eren. Nordisk Film TV er i dag Danmarks største tv-produktionsselskab, og vi udvikler og producerer mere end 1.500 timers tv årligt til både DR, TV2, TV3 og Discovery inden for genrerne: fakta, talkshow, aktualitet, underholdning, reality og tv-drama.
Vi bygger på den klassiske skandinaviske designtradition med fokus på rene snit og udformede detaljer. Vi arbejder konstant på at raffinere SIGNALs arv, mens vi arbejder med aktuelle tendenser og nye klassikere. Vores ønske er at skabe sporty, afslappet design med en lang levetid – både med hensyn til stil og kvalitet. Vi lægger stor vægt på at designe tøj, der ikke går af mode natten over, og som kan bæres i alle situationer lige fra at nyde de sidste sommerstråler med udsigt over havet – til en spadseretur ned ad den travleste gade i enhver større by i verden. SIGNAL er til den klassiske type, der ikke har brug for at ændre deres stil hver sæson, og som elsker det faktum, at de i vores kollektioner altid vil finde varer, der holder i lang tid. SIGNAL er ikke rettet mod en bestemt alder. I stedet mener vi, at vores kollektioner er relevante på tværs af generationer.
As a leading European provider of unified communications (UC), Enreach provides contact technology and integrated telecom services via reselling partners and direct brands that enable the agile organisation.
Nordal er en dansk familieejet virksomhed, der blev etableret i 1991 af ægteparret Annie og Ingolf Nordal. Eventyret begyndte da Ingolf Nordal forelskede sig i smukke, gamle møbler fra Indien, som han importerede til Danmark med stor success, og solgte i en gammel biograf i Horsens. Siden har Nordal udviklet sin egen produktion af møbler og boliginteriør med den nye generation af familien; Signe Nordal Madsen, som kreativ direktør og produktudvikler og Mads Nordal Petersen, som CEO og salgschef. De har begge været med næsten siden opstarten, og har gennem årene sat et nyt, ungt præg på de mange kollektioner – alt i samarbejde med udvalgte, talentfulde designere. For nogle år siden tiltrådte Emil Nordal i salgsafdelingen, og hele familien er nu samlet om deres fælles passion – at skabe unikke møbler og spændende boliginteriør, der appellerer stærkt til alle, der tør at skille sig ud, og ønsker genkendelighed og personlighed i indretningen.
Seidensticker er det mest berømte skjorte mærke i Tyskland og hører til de førende producenter af førsteklasses skjorter og bluser i Europa. Siden stiftelsen af Seidensticker-gruppen i 1919 står Seidensticker skjorter og bluser for en kombination af tradition og innovation. Produkter – skabt med stor lidenskab – repræsenterer tidens ånd uden at underkaste sig hurtige tendenser. Seidensticker repræsenterer stilbevidsthed, en følelse af mode og attitude. Mærket er placeret i det formelle og semi-formelle segment med forretnings- og festligt udseende samt sofistikerede muligheder til enhver lejlighed.
Uanset hvad eller hvor i verden du sender, sikrer YSDS en problemfri proces, og vi vil gøre alt for at gøre dine forsendelser nemme, sikre og leveret til tiden. Som vores klient vil du opleve et serviceniveau og en forpligtelse, der er unik på logistikmarkedet. Store ord, men vi lover at leve op til dem. YSDS vil tilpasse og udføre enhver mission for at sikre en sikker og rettidig levering. Vores kyndige driftsteam guider dig gennem hele processen fra tilbud til levering. Vi betragter ikke dette som en ekstra service, og derfor debiterer vi dig aldrig ekstra for det.
Securitas startede som et lille alarmselskab, der var stiftet af forsikringsbranchen, udviklede sig til en total sikkerhedsleverandør og er i dag en af Danmarks førende vagt- og sikkerhedsvirksomheder.
Øens udfører murer-, tømrer-, beton-, kloak- og anlægsarbejde i fag-, hoved-, stor- og totalentrepriser primært indenfor renoveringsarbejde. Vi bevæger os meget i Københavnsområdet, men kan – især i anlægsafdelingen, udføre både større og mindre sager længere sydpå indenfor de sjællandske grænser.
Spar dig selv for lagersalgs stress og shop til lagersalgs priser – hver dag! I Companys Outlet i Kløverbyen finder du brands som Karen by Simonsen, Gestuz, Inwear, Part Two, Matinique og mange flere. Du finder sæsonaktuelle varer med 30-70% rabat – nogle dage endnu mere. Kig forbi og bliv klædt på fra top til tå. Vi står altid klar til at hjælpe!
I Kløverbyens Kontorfællesskab har vi plads til både mindre og større virksomheder, med forskellige behov og ønsker. Vi tilbyder private kontorer, så hvad enten i er på udkig efter plads til en virksomhed i udvikling, et showroom, et rum til kreativ sparring, eller et lokale med privatliv – så har vi det perfekte kontor til jeres virksomhed. Klik på læs mere, for at høre om hvordan du kan blive en del af vores fællesskab!
Kontormøbler.dk er en af Danmarks første webshops for kontormøbler. Siden starten har vi haft fokus på flotte kontormøbler i rigtig god kvalitet, som det er muligt at tilpasse online i lige de farver og materialer man ønsker. Ingen andre i branchen giver kunden mulighed for nemt og overskueligt online at tilpasse hvert produkt sådan her. Størstedelen af vores produkter er dansk design og dansk produceret i høj kvalitet. Vi har også billige produkter i sortimentet, men vores spidskompetence er Høj Kvalitet til en Fair Pris. Vi kører med faste lave priser på de fleste produkter, og derfor er det transparent at handle hos os. Vores mission er at kunne levere et fantastiske arbejdsmiljø, og derfor hjælper vi naturligvis også med komplette kontorindretninger.
COCKTAiiLS er en catering virksomhed under ONLY Events, der leverer professionelle cocktail løsninger til både store og små fester. Med en baggrund indenfor restauration og nattelivet, på nogle af Københavns førende hoteller, spisesteder og cocktailbarer, kan du vide dig sikker på at få den helt rigtige vejledning når det kommer til drikkevarer og sammensætningen af en fest. Vi varetager altid dine ønsker og behov, men ved bestemt også hvad du har brug for. Om du får 10 eller 1000 gæster gør ingen forskel for os, vi har prøvet det hele og hjælper dig gerne godt på vej til et vellykket arrangement. Hos ONLY Events kan vi stå for at afvikle alle typer arrangementer. Lige fra intime whiskysmagninger og cocktailkurser, til store herregårdsbryllupper og firmafester med hundredevis af gæster.
Brother, Brother & Sons (BB&S) er en førende producent af high-end lysudstyr til den internationale underholdningsindustri. Virksomheden blev stiftet i 1999 af to af Danmarks førende lysdesignere, og har lige siden udviklet, produceret og solgt LED-baseret, professionelt lysudstyr til TV-, video-, og filmproduktion over hele verden – direkte og gennem et globalt forhandlernetværk. Lavet af lysfolk til lysfolk.
Med udsigten over færøske bjerge fik den tidligere fodboldspiller Jon Andersen i efteråret 2012 idéen til STATE. En ide om at udvikle funktionelle drikkevarer på absolut højeste niveau. Med visionen om STATE, samlede Jon Andersen – sammen med sin ven, medstifter og tidligere fodboldspiller, Kim Have – et stort hold af eliteatleter, fagfolk, ambassadører og internationale eksperter.
WE Architecture is an innovative architecture office based in Copenhagen, Denmark. Our capabilities include architecture, urban strategies, tangible design, utopian ideas and visual construction. WE was founded in 2009 by Marc Jay and Julie Schmidt-Nielsen. As the name indicates, WE Architecture stands for community. Community is a focal point of the studio’s set of values that permeates our professional discussions, our creative processes and the architecture we create.
Vi er lille team på 4 personer, der er dybt involveret i alle dele af processen. Med + 15 års bureauerfaring, +1000 filmproduktioner i bagagen og et ben i teater- og filmbranchen har vi opbygget stærke kompetencer inden for bl.a. konceptudvikling, manuskriptskrivning, copywriting, instruktion, filmfotografi, stillfotografi, klip, grade, grafisk design, animation og kommunikationsrådgivning.
Står du og har behov for at få en hjælpende hånd med en større eller mindre opgave indenfor el VVS eller grønne løsninger i København eller omegn, kan vi hos Bravida hjælpe med at tage hånd om opgaven for dig. Vi besidder stor erfaring i at udføre mange forskelligartede opgaver indenfor VVS- og elarbejde både for private, virksomheder og institutioner i København og omegn – og vi står naturligvis også parat til at løfte lige netop den opgave, der måtte stå for døren for netop dig.
MM arkitekter består af et professionelt team af erfarne arkitekter og bygningskonstruktører, som varetager komplicerede byggeprojekter for professionelle bygherrer, kommuner, forsikringsselskaber og boligforeninger. Vi tegner og projekterer alt fra børneinstitutioner, skoler og aktivitetscentre til kontorer, restauranter og boliger. Og med mere end 16 års erfaring i byggebranchen har vi lært, hvordan projekter kommer godt i mål.
Financial Outsourcing arbejder med at sikre et godt økonomisk fundament for deres kunder. Det er professionel outsourcing af økonomifunktion med ekspertise i alt fra den daglige varetagelse af økonomien til løbende strategisk sparring og rådgivning.
Gaffers provides lighting solutions, technical equipment, crew, and studio facilities for film and TV productions. We offer a wide range of services including lighting design, technical equipment, skilled crew, and fully-equipped studios. Our experienced team works closely with clients to ensure a successful production from planning to execution.

ET STEMNINGSFULDT MILJØ

Kløverbyen består af mange virksomheder fra forskellige brancher. Her er fællesnævneren, at de alle har formået at skabe stemningsfulde rammer for deres ansatte, kunder og besøgende.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for jeres virksomhed i Kløverbyen? Eller har du lyst til at kigge forbi til en rundvisning? Så tøv ej! Vi vil meget gerne høre fra dig!

Send en besked eller ring til os på: 53 69 66 69